27/06/2024: Businessclub R.S.G. | Werken en ondernemen in de Culturele Sector

Reünisten R.S.G. / Actueel  / 27/06/2024: Businessclub R.S.G. | Werken en ondernemen in de Culturele Sector

27/06/2024: Businessclub R.S.G. | Werken en ondernemen in de Culturele Sector

Donderdagavond 27 juni is het weer zover: het volgende RSG Businessclub event. Dit keer is het thema Kunst voor de Kost: Werken en ondernemen in de culturele sector. Het belooft een interessante avond te worden met interessante sprekers, mooie locatie en een extra gezellige borrel. De enige echte Oud-RSG band ‘’Het Barlement’’ zal namelijk spelen tijdens de borrel.

De sprekers zijn:

  • Sandra Bechtold. Sandra is algemeen directeur van de Keukenhof. Dit park geniet nationaal én internationaal grote bekendheid. Toch is de de bloemententoonstelling nog geen twee maanden (53 dagen) per jaar geopend. Hoe ga je daar mee om in je bedrijfsvoering?
  • Inge Kruithof. Inge is zakelijk leider van theatergroep Hotel Modern. Deze theatergroep versmelt theater, beeldende kunst, poppenspel, animatiefilm en muziek tot intense en prijswinnende voorstellingen waarmee ze over de hele wereld optreden. Zulke producties brengen de nodige kosten met zich mee, die ook weer gefinancierd moeten worden. Maar hoe doe je dat?
  • Ruben Israel. Ruben heeft in zijn studietijd onderzoek gedaan naar massacommunicatie, heeft veel kennis op het gebied van marketing en is nu theaterdirecteur bij Theater de Maagd. In die rol balanceert hij tussen commercie en maatschappelijke relevantie.
  • De avond zal worden gehost door Bram Stricker

Gedurende de avond zullen de sprekers ingaan op de kansen en uitdagingen die zij tijdens hun werkzaamheden tegenkomen. Herkennen zij elkaars uitdagingen? Uiteraard is er ook ruimte voor publiek om vragen stellen.

De avond zal plaatsvinden in een bruisende ontmoetingsplaats én karaktervol rijksmonument in het hart van Rotterdam: De Doelen.

De inloop is vanaf 18:00, het programma start om 18:30. De kosten voor de bijeenkomst zijn 20 euro, inclusief borrel na afloop. Aanmelden kan hieronder.

Kaartje kopen

Je ticket koop je hier: Ticket Businessclub R.S.G.