18/04/2024: Businessclub R.S.G. | Maatschappelijke ontwikkelingen in de Culturele Sector

Reünisten R.S.G. / Actueel  / 18/04/2024: Businessclub R.S.G. | Maatschappelijke ontwikkelingen in de Culturele Sector

18/04/2024: Businessclub R.S.G. | Maatschappelijke ontwikkelingen in de Culturele Sector

Donderdagavond 18 april is het weer zover: het volgende RSG Businessclub event. Dit keer staat het event in het teken van maatschappelijke ontwikkelingen in de culturele sector. Het belooft een interessante avond te worden met interessante sprekers en een fijne locatie.

De sprekers zijn:

  • Koos Kamerling. Een aantal jaar terug heeft Koos besloten zijn hart te volgen en heeft zich full-time op zijn passie gestort. Hij is muzikant en oprichter van Synergy Songs. Daarnaast is Koos Multi-platinum songwriter.
  • Eddy Kaiser. Eddy is artist-explorer-innovator bij zijn eigen Studio ID Eddy. Hij creëert blijdschap door poëtische (groene) interventies in de publieke ruimte. Ook is Eddy winnaar van de Rotterdam Business Award 2020.
  • Ruben Israel. Ruben heeft in zijn studietijd onderzoek gedaan naar massacommunicatie, heeft veel kennis op het gebied van marketing en is nu theaterdirecteur bij Theater de Maagd. In die rol balanceert hij tussen commercie en maatschappelijke relevantie.
  • De avond zal worden gehost door Bram Stricker

Gedurende de avond zal zullen de sprekers ingaan op de ontwikkelingen in de maatschappij en wat dat betekent voor de culturele sector. Daarbij gaan zij in op thema’s als het omgaan met cancel-culture, digitalisering & AI en individualisering maar ook ‘vertrutting’ van de maatschappij. Maar we moedigen het publiek ook aan om actief deel te nemen.

De avond zal plaatsvinden in het altijd gezellige Café Stalles op de Nieuwe Binnenweg.  Uiteraard is er na afloop een borrel. Vooraf de bijeenkomst start kun je de bekende pizza´s van Stalles bestellen aan de bar. De inloop is vanaf 18:00, het programma start om 18:30.

De kosten voor de bijeenkomst zijn 20 euro, inclusief borrel na afloop. Aanmelden kan hieronder.

Kaartje kopen

Je ticket koop je hier: Ticket Businessclub R.S.G.