Eeuwjaar

Reünisten R.S.G. / Eeuwjaar

In 2021 viert het RSG zijn 100ste verjaardag. Meld je hieronder aan voor de 'Eeuwjaar nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van de festiviteiten.

Op 1 november 2021 heeft het Rotterdamsch Studenten Gezelschap met een spetterende ‘Eeuwdag’ het honderdjarig bestaan van de vereniging ingeluid. Dit XXe Lustrum – dat het motto Equilibrium heeft meegekregen – vierde de vereniging gedurende het gehele het ‘Eeuwjaar’ 2021-2022 uitgebreid met zoveel mogelijk reünisten. Hieronder vind je een beknopt overzicht van wat er zoal in het Eeuwjaar is georganiseerd. 

 

EeuwboekBestel!

Bij een Eeuwjaar mag een Eeuwboek niet ontbreken. Meer dan tien jaar werkten leden van de Eeuwboekcommissie aan dit monumentale boekwerk van 500 pagina’s. Dit uniek stukje historie mag niet ontbreken in je boekenkast. Lees hier hoe je dit eeuwboek kunt bestellen.

 

Eeuwcadeau

Op de Eeuwdag hebben wij het ontwerp van het Eeuwcadeau gepresenteerd: een kunstwerk (beeld) dat de reünisten en leden ter gelegenheid van het XXe Lustrum zullen aanbieden aan de Erasmus Universiteit en de stad Rotterdam . Lees hier verder.

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten