Eeuwjaar

Eeuwjaar

In 2021 viert RSG haar 100ste verjaardag. Meld je hieronder aan voor de 'Eeuwjaar nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

Dagen
3
3
9
Uren
1
6
Minuten
0
8
Secondes
3
2

tot

RSG’s 100e verjaardag!

Op 1 november 2021 bestaat het Rotterdamsch Studenten Gezelschap precies honderd jaar. Dit bijzondere jubileum zal in het ‘Eeuwjaar’ 2021-2022 uiteraard uitgebreid worden gevierd. Om te beginnen met een groots Eeuwfeest met een uitgebreid dag- en een avondprogramma voor alle leden, reünisten en oud-leden van de vereniging. Deze ‘Eeuwdag’ zal plaatsvinden op zaterdag 30 oktober 2021. Noteer alvast deze datum!

De voorbereidingen voor het Eeuwjaar zijn hard onderweg en wij hebben grootse plannen. Wij kunnen daarom alle hulp gebruiken. Lijkt het jou leuk om vanuit jouw expertise een bijdrage te leveren? Wij horen het graag via eeuwjaar@reunistenrsg.nl.

Hieronder staat een overzicht van onze concrete hulpvragen op dit moment.  Mocht je op een andere manier willen bijdragen, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

 

Locatiescout Eeuwdag

Wij zoeken een reünist die ervaring heeft met het scouten en vastleggen van grote locaties. De zoektocht naar de perfecte plek voor de Eeuwdag zal samen met de Eeuwcommissie van het RSG uitgevoerd worden.

 

Event manager Eeuwdag

De Eeuwdag wordt een grote dag met veel verschillende activiteiten. Wij zoeken een reünist met event management ervaring om de dag in goede banen te leiden. Het programma zal door andere werkgroepen geregeld worden. Het gaat hierbij dus meer om contact met de locatie, contact met de programma-werkgroepen en het identificeren en mitigeren van risico’s.

 

Communicatiestrateeg

Wij willen zoveel mogelijk reünisten betrekken bij het Eeuwjaar. Omdat dit te bereiken willen wij een communicatiestrategie opzetten die rekening houdt met reünisten van alle leeftijden. Het opstellen van een doelgroepenbeleid en het maken van de vertaalslag naar communicatie is hier onderdeel van. Wij zoeken ervaren strategen die hier hun tanden in willen zetten.

 

Content creator

Voor de communicatie-werkgroep zijn wij ook op zoek naar content creators. Het gaat hierbij om het maken van communicatie-uitingen (tekst + beeld), maar ook het beheren van de diverse communicatiekanalen die in de strategie gedefinieerd zijn.

 

Adviseur reünistenlunch

De reünistenlunch is de afgelopen jaren georganiseerd voor jaargangen 1967 en ouder. Wij zoeken een reünist die lid is geworden ná deze periode en wil meedenken hoe wij jaargangen 68-75 ook bij de lunch kunnen betrekken.

Wil je op de hoogte gehouden worden over het eeuwfeest van RSG in 2020/2021? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief die een paar keer per jaar zal verschijnen. Dan weet je precies wat er georganiseerd gaat worden en wanneer. Je weet dan ook zeker dat je op tijd bent om een eeuwboek te kopen.

Tip: reserveer alvast 30 oktober 2021 in je agenda voor het grote RSG-eeuwfeest!

Aanmelding Eeuwjaar nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten