Eeuwjaar

Eeuwjaar

In 2021 viert het RSG zijn 100ste verjaardag. Meld je hieronder aan voor de 'Eeuwjaar nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van de festiviteiten.

Dagen
1
6
8
Uren
2
3
Minuten
0
4
Secondes
4
1

tot

RSG’s 100e verjaardag!

Op 1 november 2021 bestaat het Rotterdamsch Studenten Gezelschap precies honderd jaar. Dit bijzondere jubileum zal in het ‘Eeuwjaar’ 2021-2022 uiteraard uitgebreid worden gevierd.

 

Eeuwdag, Eeuwboek en Eeuwcadeau

Om te beginnen met een groots Eeuwfeest met een uitgebreid dag- en een avondprogramma voor alle leden, reünisten en oud-leden van de vereniging. Deze ‘Eeuwdag‘ zal plaatsvinden op zaterdag 30 oktober 2021. Noteer alvast deze datum!

Op deze dag zal onder andere ook de feestelijke presentatie plaatsvinden van het Eeuwboek van het RSG. Meer dan tien jaar is er gewerkt door onze Eeuwboekcommissie, met een monumentaal boekwerk van 500 pagina’s als resultaat. Lees meer…

Op de Eeuwdag zal ook het ontwerp worden gepresenteerd van het Eeuwcadeau: het kunstwerk (beeld) dat ter gelegenheid van het 20e lustrum door de reünisten en leden van de vereniging aan de stad Rotterdam zal worden aangeboden. Lees meer… 

 

Jouw hulp is welkom!

De voorbereidingen voor het Eeuwjaar zijn hard onderweg en wij hebben grootse plannen. Wij kunnen daarom alle hulp gebruiken. Lijkt het jou leuk om vanuit jouw expertise een bijdrage te leveren? Wij horen het graag via eeuwjaar@reunistenrsg.nl.

Hieronder staat een overzicht van onze concrete hulpvragen op dit moment.  Mocht je op een andere manier willen bijdragen, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

 

‘Reünistenproof’ maken van promotie Eeuwdag

Wij zoeken reünisten die de promotieteksten van de Eeuwcommissie van het RSG willen redigeren zodat deze zo goed mogelijk aanslaan bij  reünisten. Omdat reünisten geen homogene groep zijn, zullen naar verwachting diverse versies nodig zijn met verschillende accenten (denk bijvoorbeeld aan nadruk reünie vs nadruk op groot feest).

Hoe vaak hebben we je nodig? 

Ongeveer 4 uur per maand. Dit is onder andere afhankelijk van hoeveel reünisten mee willen helpen.

Wat kan je verwachten?

Wij leveren het promotiemateriaal met geplande verzenddatum aan jou aan met het verzoek de teksten toe te spitsen op vooraf afgesproken doelgroepen. Wij zullen vervolgens de promotie zelf verzenden.

Wat verwachten wij van jou?

Een kritische blik en vooral iemand die ons kan helpen de promotie beter te maken zodat we elke reünistengroep goed kunnen benaderen!

 

Creëren van aanvullende content specifiek voor reünisten

De Eeuwcommissie van het RSG zoekt reünisten die mee willen helpen met het creëren van promotie en communicatie specifiek gericht op reünisten. Naast ervaring met contentcreatie is een gevoel voor hoe je reünisten enthousiasmeert ook zeer waardevol.

Hoe vaak hebben we je nodig? 

Ongeveer 4 uur per maand. Dit is onder andere afhankelijk van hoeveel reünisten mee willen helpen.

Wat kan je verwachten?

Team promotie uit de Eeuwcommissie heeft al wat ideeën bedacht, maar weten nog niet zo goed wat reünisten aanspreekt. Wij verwachten iemand die ons met ideeën kan helpen en ideeën kan uitwerken.

Wat verwachten wij van jou?

Een creatieve en kritische blik, enthousiasme en vooral een helpende hand!

Eeuwjaar nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over het eeuwfeest van RSG in 2020/2021? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief die een paar keer per jaar zal verschijnen. Dan weet je precies wat er georganiseerd gaat worden en wanneer. Je weet dan ook zeker dat je op tijd bent om een eeuwboek te kopen.

Tip: reserveer alvast zaterdag 30 oktober 2021 in je agenda!!!

Aanmelding Eeuwjaar nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten