Eeuwjaar

Reünisten R.S.G. / Eeuwjaar

In 2021 viert het RSG zijn 100ste verjaardag. Meld je hieronder aan voor de 'Eeuwjaar nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van de festiviteiten.

Dagen
3
7
Uren
0
1
Minuten
2
0
Secondes
4
2

tot

RSG’s 100e verjaardag!

Op 1 november 2021 bestaat het Rotterdamsch Studenten Gezelschap precies honderd jaar. Dit XXe Lustrum – dat het motto Equilibrium heeft meegekregen – vieren wij in het ‘Eeuwjaar’ 2021-2022 uiteraard uitgebreid met zoveel mogelijk reünisten. Hieronder vind je een overzicht van alles wat wij tijdens het Eeuwjaar organiseren. De informatie op deze pagina zullen wij gedurende de komende maanden continu aanvullen.

 

Verkoop Eeuwdag, Eeuwboek en donatie Eeuwcadeau

De verkoop is gestart! Schaf via deze link je toegangskaart voor de Eeuwdag aan, bestel jouw Eeuwboek en doneer voor het Eeuwcadeau!

Ben je benieuwd welke reünisten al een kaartje voor de Eeuwdag gekocht hebben? Klik dan hier voor de gastenlijst die wij periodiek bijhouden.

 

Eeuwdag op 30 oktober 2021

De viering van het Eeuwjaar begint feestelijk met een uitgebreid dag- en avondprogramma voor alle leden, reünisten en oud-leden van de vereniging. Deze ‘Eeuwdag‘ vindt plaats op zaterdag 30 oktober 2021. Lees hier verder.

 

EeuwboekBestel!

Op de Eeuwdag vindt de plechtige uitreiking plaats van het eerste exemplaar van het Eeuwboek van het RSG. Al meer dan tien jaar werken leden van de Eeuwboekcommissie aan dit monumentale boekwerk van 500 pagina’s. Dit uniek stukje historie mag niet ontbreken in je boekenkast. Lees hier verder.

 

Eeuwcadeau

Op de Eeuwdag presenteren wij het ontwerp van het Eeuwcadeau: het kunstwerk (beeld) dat de reünisten en leden ter gelegenheid van het 20e lustrum aanbieden aan de stad Rotterdam. Lees hier verder.

 

Diesweek van 1 november 2021 t/m 7 november 2021

De vereniging organiseert ook in het Eeuwjaar een Dies Natalis. Deze week vindt van 1 t/m 7 november 2021 plaats en bevat veel traditionele activiteiten, waaronder een ‘jool’ en de puzzelrit. Het exacte programma maken wij op een later moment via deze website, de Eeuwjaar nieuwsbrief en onze sociale media bekend.

 

Eeuwgala

Op veler verzoek organiseert het RSG in het eerste kwartaal van 2022 een Eeuwgala. Bij deze unieke editie is speciale aandacht voor reünisten. Pas jij je galajurk of rokkostuum nog? Meer informatie volgt te zijner tijd.

 

Lustrumweken van 30 april t/m 14 mei 2022

De Lustrumweken zijn van 30 april t/m 14 mei 2022. Deze twee weken zitten vol met allemaal verschillende activiteiten. Op de vrijdagen, zaterdagen én zondagen organiseert de Eeuwcommissie activiteiten specifiek voor reünisten. Momenten om echt weer even student te zijn! Het exacte programma maken wij bekend tijdens de Diesweek in november 2021. Voor reünisten zijn aantrekkelijke lustrumpakketten beschikbaar. De pakketten bestaan uit een passe-partout voor alle dagen in het weekend, vrijdag t/m zondag (met uitzondering van het slotfeest op zaterdag 14 mei), en speciale RSG items. Ook is er een mogelijkheid om de nieuwe lustrumdas erbij te bestellen. Meer informatie over de pakketten is te vinden op https://lustrumrsg.nl/reunisten/.

 

Diverse activiteiten georganiseerd door de Nesthor en de Businessclub R.S.G.

Uiteraard organiseren ook de Nesthorcommissie en de Businessclub R.S.G. gedurende het Eeuwjaar de gebruikelijke activiteiten, maar daarnaast ook bijzondere evenementen die in het teken staan van het Eeuwjaar. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

Eeuwjaar nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de Eeuwdag en alle eeuwactiviteiten in 2020/2021? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief die met regelmaat verschijnt. Je weet dan precies wat wij organiseren, waar en wanneer.

Aanmelding Eeuwjaar nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten