Eeuwjaar

Reünisten R.S.G. / Eeuwjaar

In 2021 viert het RSG zijn 100ste verjaardag. Meld je hieronder aan voor de 'Eeuwjaar nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van de festiviteiten.

Op 1 november 2021 hebben we met een spetterende dag het honderdjarig bestaan van het Rotterdamsch Studenten Gezelschap gevierd. Dit XXe Lustrum – dat het motto Equilibrium heeft meegekregen – vieren wij gedurende het gehele het ‘Eeuwjaar’ 2021-2022 uitgebreid met zoveel mogelijk reünisten. Hieronder vind je een overzicht van alles wat wij nog tijdens het Eeuwjaar organiseren. De informatie op deze pagina zullen wij gedurende de komende maanden continu aanvullen.

 

EeuwboekBestel!

Bij een Eeuwjaar mag een Eeuwboek niet ontbreken. Al meer dan tien jaar werken leden van de Eeuwboekcommissie aan dit monumentale boekwerk van 500 pagina’s. Dit uniek stukje historie mag niet ontbreken in je boekenkast. Lees hier hoe je dit eeuwboek kunt bestellen.

 

Eeuwcadeau

Op de Eeuwdag hebben wij het ontwerp van het Eeuwcadeau gepresenteerd: het kunstwerk (beeld) dat de reünisten en leden ter gelegenheid van het 20e lustrum aanbieden aan de stad Rotterdam. Lees hier verder.

 

Eeuwgala 18 juni

Ter gelegenheid van het XXe Lustrum organiseert het RSG op zaterdag 18 juni een ‘Eeuwgala’. Bij deze unieke editie van het vijfjaarlijkse Lustrumgala is speciale aandacht voor reünisten. Pas jij je galajurk of rokkostuum nog? Meer informatie vind je hier: XXe Lustrumgala.

Eeuwjaar nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de Eeuwdag en alle eeuwactiviteiten in 2021/2022? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief die met regelmaat verschijnt. Je weet dan precies wat wij organiseren, waar en wanneer.

Aanmelding Eeuwjaar nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten