Businessclub

Reünisten R.S.G. / Businessclub

Businessclub R.S.G.

Het nieuwe platform voor en netwerk van ondernemers en professionals met een RSG-hart

De Businessclub R.S.G. is een nieuw initiatief van de Stichting Reünisten R.S.G. Het is bedoeld als platform voor en netwerk van (startende) ondernemers en professionals met een RSG-verleden, om elkaar te kunnen ontmoeten en kennis en ervaring te delen.

Op termijn hoopt de Businessclub ook als springplank te kunnen fungeren voor leden en reünisten van het RSG die stageplek of baan zoeken of een eigen bedrijf willen beginnen.

 

Evenementen

De Businessclub R.S.G. streeft ernaar om ieder kwartaal een bijeenkomst met een inhoudelijk programma en een borrel te organiseren. De bijeenkomsten vinden afwisselend plaats op bedrijfslocaties, op sociëteit Asker of online. Deelname aan evenementen is gratis, tenzij in de uitnodiging anders is aangegeven.

Nieuwe evenementen van de Businessclub worden o.a. in de Nesthor en hier aangekondigd.

 

Meer weten, spreken of lid worden?

Wilt u meer weten, zich aanmelden of een keer spreken op een bijeenkomst van de Businessclub, dan kunt u e-mailen naar businessclub@reunistenrsg.nl.

 

Lidmaatschap

Alle reünisten en oud-leden van het RSG kunnen zich aanmelden voor de  bijeenkomsten van de Businessclub R.S.G. Ook leden van het RSG zijn welkom.

Over een toekomstig (betaald) lidmaatschap van de Businessclub R.S.G. wordt nog nagedacht.

 

Overzicht georganiseerde evenementen

In verband met covid-19 moesten enkele voor 2020 geplande evenementen helaas worden geannuleerd. Tot nader order zal de Businessclub R.S.G. enkel online bijeenkomen.

 

Commissie

De Businessclubcommissie organiseert en coördineert de activiteiten van de Businessclub R.S.G.

Meer weten, spreken of lid worden?

Wilt u meer weten, zich aanmelden of een keer spreken op een bijeenkomst van de Businessclub R.S.G., dan kunt u e-mailen naar businessclub@reunistenrsg.nl.

Het correspondentieadres van de Businessclub R.S.G. is het bekende adres aan het Haringvliet:

Stichting Reünisten R.S.G.
t.a.v. Businessclubcommissie
Haringvliet 94
3011 TH Rotterdam

Stuur een bericht

Blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten