Gezocht: Versterking Businessclub R.S.G.

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Gezocht: Versterking Businessclub R.S.G.

Gezocht: Versterking Businessclub R.S.G.

De Businessclub R.S.G. zoekt versterking! Vind jij het leuk om een paar keer per jaar in een gezellig team hoogwaardige events te organiseren? Is de borrel na afloop voor jou net zo belangrijk als de inhoud? En kun je doorpakken? Dan zoeken we jou!

Wie zoeken we?
Om onze ambities waar te kunnen blijven maken zoeken we twee nieuwe leden voor het bestuur van de Businessclub. Voorwaarde is dat je RSG-reünist bent. Verder streven we naar een diverse samenstelling, waarbij de aankomstjaren op RSG één van de criteria is.

Wat mag je verwachten?
De Businessclub R.S.G. is wat je gewend bent van een RSG-commissie, maar dan gecombineerd met het werkzame leven. Dus nog steeds een lekker informele omgang met elkaar en af en toe een vergadering in de kroeg, maar ook korte digitale meetings waarbij we in een uur de agenda afwerken. Elk event wordt door het bestuur in wisselende samenstelling georganiseerd, dus hoe veel tijd je kwijt bent aan de functie hangt af van hoeveel events je mede-organiseert. Per jaar streven we naar vier events, waarbij we verwachten dat iedereen bij minimaal twee events actief betrokken is. Afhankelijk van het event ben je met de organisatie ongeveer acht uur per kwartaal bezig, waarbij het zwaartepunt ligt in de weken voor het event. Behalve de afgesproken vergaderingen zijn de meeste uren flexibel.

Wat vragen we van jou?
We zijn op zoek naar mensen die in hun studententijd (en eventueel daarna) actief zijn geweest op RSG en daardoor nog veel mensen uit die tijd kennen. Verder is de organisatie van een event niet alleen denken, maar ook doen. Bijvoorbeeld locaties bellen, catering regelen of mogelijke sprekers benaderen. Omdat alle commissieleden hun taken doen naast drukke werkzaamheden en een privéleven, vragen we om een flexibele opstelling.

Interesse?
Mocht je interesse hebben en er een klik zijn, dan vorm je de commissie met in ieder geval Syan Schaap, Bram Stricker, Geert Vermeulen, Thijs Goumans en Jonathan Smit. Je interesse kenbaar maken kan via businessclub@reunistenrsg.nl. Voor vragen kun je bellen met Jonathan of een van de andere commissieleden.