Uit de Curatoriumvergadering van december 2019

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Uit de Curatoriumvergadering van december 2019

Uit de Curatoriumvergadering van december 2019

In de vergadering van het Curatorium (bestuur) van de Stichting Reünisten R.S.G. van december 2019 zijn onder andere de volgende zaken aan de orde gekomen:

  • Eeuwboek: De uitgever is geselecteerd en de redactie is geformeerd. De eerste bijeenkomst van de redactie met de uitgever heeft al plaatsgevonden. De resultaten van de fondsenwerving zijn helaas tegen gevallen. Voor de marketing, distributie en verkoop van het Eeuwboek wordt nog steeds een reünist gezocht.
  • Nesthor: De reünistenlunch en het reünistendiner op Oudejaarsavond waren weer een succes. Diverse wisselingen hebben plaatsgevonden in de Nesthorcommissie; een nieuwe quaestor wordt nog gezocht.
  • Info van het RSG: Dit jaar zijn 80 nieuwe leden geïnaugureerd.
  • Eeuwfeest: De organisatie van het Eeuwfeest is besproken.
  • Reünistenadministratie: Een privacyverklaring is vastgesteld en wordt geplaatst op de website van de Stichting. Er wordt gewerkt aan een opzet voor het verwerken van de historische jaarlijsten in de administratie.
  • Businessclub: op 12 december heeft de eerste bijeenkomst van de Businessclub R.S.G. plaatsgevonden. Meer dan 40 professionals en ondernemers met een RSG-verleden luisterden naar diverse sprekers en genoten van de speciaalbierproeverij bij brouwerij Vet & Lazy in het voormalige Tropicana.

Reageren op bovengenoemde zaken kan via curatorium@reünistenrsg.nl.

profile-c

Door: Curatorium

Het Curatorium is het bestuur van de Stichting Reünisten R.S.G.  Voor informatie over het reünistenlidmaatschap, de reünistenfondsen en diverse reünistenaangelegenheden: curatorium@reunistenrsg.nl of 06-47810524.