Businessclub R.S.G. zet stappen!

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Businessclub R.S.G. zet stappen!

Businessclub R.S.G. zet stappen!

Na het succesvolle eerste evenement heeft de Businessclub R.S.G. niet stilgezeten. Een tweede evenement stond gepland en de sprekers waren rond. Daarnaast heeft de Businessclub een officiële status gekregen binnen de Stichting. Kortom, tijd voor een korte update.

Op vrijdagavond 27 maart zou het tweede event van de Businessclub plaatsvinden. Dit was in lijn met het streven om elk kwartaal een evenement te organiseren waarbij professionals en ondernemers met een RSG-verleden kennis kunnen uitwisselen en elkaar kunnen ontmoeten. Dat is chique voor: interessante sprekers en een gezellige borrel na afloop. Helaas gooide de corona-uitbraak roet in het eten, maar het streven is om zodra het weer kan een nieuw evenement neer te zetten. Over de locatie en mogelijkheden wordt momenteel nagedacht. Mocht je dit lezen en zelf een grote ruimte beschikbaar hebben, dan kun je een mailtje sturen naar businessclub@reunistenrsg.nl.

Een andere positieve ontwikkeling is dat steeds meer reünisten de Businessclub weten te vinden. Soms naar aanleiding van een artikel in dit blad of een nieuwsbrief, en soms via mede-RSG’ers die hierover vertellen. We zien niet alleen ‘’jonge’’ reünisten die geïnteresseerd zijn. Veel jaarlagen zijn vertegenwoordigd en zelfs mensen die de pensioengerechtigde leeftijd naderen, zijn geïnteresseerd. Op die manier ontstaat er een mooie uitwisseling van kennis en netwerk. Inmiddels zijn de contacten op zakelijk gebied voor een aantal reünisten al waardevol gebleken. Ook is er een Whatsapp-groep om elkaar snel iets te vragen of interessante zaken te delen.

Tot slot kunnen we mededelen dat de Businessclub sinds de Curatoriumvergadering van 9 maart een officiële status heeft. De Businessclub R.S.G. valt voortaan onder de Stichting Reünisten R.S.G., net zoals de Nesthor en het Eeuwboek.

profile-c

Door: Curatorium

Het Curatorium is het bestuur van de Stichting Reünisten R.S.G.  Voor informatie over het reünistenlidmaatschap, de reünistenfondsen en diverse reünistenaangelegenheden: curatorium@reunistenrsg.nl of 06-47810524.