17/11/2023: Businessclub R.S.G. | Het eerste RSG Career Event

Reünisten R.S.G. / Actueel  / 17/11/2023: Businessclub R.S.G. | Het eerste RSG Career Event

17/11/2023: Businessclub R.S.G. | Het eerste RSG Career Event

Het allereerste RSG Career Event begint na de nodige voorbereiding steeds meer vorm te krijgen! Als goed is staat de datum (17 november) al in je agenda. We kunnen hier een toplocatie en een prikkelende invulling aan toevoegen.

Locatie
Tijdens het Career Event (voorheen Banenmarkt) zijn we te gast bij Samskip op de Waalhaven. Dit wereldwijde bedrijf met ruim 1450 medewerkers (waaronder minimaal twee RSG Reünisten) stelt haar kantoor ter beschikking voor een geweldige dag.

Invulling
Wie zich opgeeft voor het Career Event heeft keuze uit verschillende bedrijven om kennis mee te maken. Daarnaast bieden experts verschillende workshops aan die je kunt volgen. Uiteraard sluiten we de middag af met een borrel. Dit keer met prachtig uitzicht op de haven.

Workshops
Als deelnemer kun je je opgeven voor onderstaande workshops. De inschrijving opent binnenkort.

 

 • Anders Solliciteren, door Lena den Otter. Tijdens deze workshop krijg je antwoord op de volgende twee vragen: Hoe lees je een vacature? Hoe solliciteer je zonder vacatures en zonder jezelf te verkopen?
 • Salarisonderhandeling, door Milou Grijpink. Milou is HR Pionier en in haar workshop kijk je samen naar wat jij waard bent en hoe jij jouw waarde in het gesprek met je (toekomstige) werkgever op een eerlijke en strategische manier ter tafel kunt brengen.
 • Sollicitatiegesprekken voeren, door Sander Vissers. Sander is Interim HR Businesspartner en tijdens de workshop deelt hij zijn ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken.
 • Wat (niet) te doen als startende ondernemer of ZZP-er, door Ingomar Souren. Ingomar is advocaat/Partner bij Kneppelhout en neemt je in vogelvlucht mee naar wat je vanuit juridisch oogpunt maar beter gelijk goed kunt regelen om onnodige problemen als startende ondernemer te voorkomen.

Kennismaken met bedrijven
Op zoek naar een baan? Verschillende bedrijven presenteren zich aan RSGers en reünisten. Deelnemers kiezen vooral met welke bedrijven ze wel en niet kennis willen maken. Zo zorgen we voor de juiste match tussen bedrijven en deelnemers. De eerste twee bedrijven die zich hebben aangemeld zijn:

 • Shared. Deze aanjager van vooruitgang bestaat uit een team van jonge, energieke mensen met allerlei verschillende achtergronden. En ze zoeken dus nog mensen om hun team te versterken. Meer informatie via https://shared.nl/
 • Wipro. Wipro heeft meer dan 250.000 werknemers die grote organisaties (denk aan Shell, Philips etc.) helpen op het vlak van Business Transformaties, Digitalisering (Cloud / Data / AI), IT en Consulting. Meer info via https://www.wipro.com/
 • Haute Equipe. Haute Equipe is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen en versterken van publieke organisaties. hun team van experts staat klaar om jouw talent te verwelkomen en je te
  begeleiden bij een boeiende carrière in de publieke sector. Meer inf0 via www.haute-equipe.nl
 • Steens & Partners. Dit bedrijf biedt als full-service accountantskantoor maatwerk voor personeel en klanten. Vanuit de vestiging in Rotterdam Ommoord bedienen zij meer dan 600 unieke nationale en internationale klanten. Maatwerk voor hun personeel en hun klanten is hierbij hun kracht. Meer info via https://www.steensenpartners.nl/
 • Jouw bedrijf of organisatie? Zoekt jouw bedrijf of organisatie nog mensen en lijkt het je leuk om je bedrijf aan tientallen studenten en reünisten te presenteren? Neem dan contact op met Syan Schaap of Jonathan Smit  (businessclub@reunistenrsg.nl)

Voor wie
Het RSG Career Event is bedoeld voor leden van het RSG en haar reünisten. Reünisten zijn expliciet welkom, ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe baan. Want met alle workshops en een gezellige netwerkborrel wordt het sowieso een hele interessante middag.

Wanneer
Het Career Event vindt plaatst op vrijdagmiddag 17 november vanaf 14:00. Aan het eind van de middag sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel met voldoende mogelijkheden om te netwerken.

Bij zijn?
Binnenkort start de kaartverkoop. Reünisten betalen €20,-. Voor leden van het RSG is deelname gratis. Vooraf aanmelden is wel verplicht.

Kaartje kopen?

Koop hier je kaartje!