Uit de Curatoriumvergadering van september 2021

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Uit de Curatoriumvergadering van september 2021

Uit de Curatoriumvergadering van september 2021

In de vergadering van het Curatorium (bestuur) van de Stichting Reünisten R.S.G. van september 2021 zijn onder andere de volgende zaken aan de orde gekomen:

  • Personalia: Hans van de Weg (curatoriumlid sinds 2004) is benoemd tot Lid van Verdienste!
  • Eeuwfeest: De locaties voor het Eeuwfeest zijn inmiddels op 29 september bekendgemaakt. De kaartverkoop gaat goed: inmiddels hebben meer dan 700 reünisten een kaartje gekocht voor het feest. Begin oktober is een flyer op de mat gevallen van alle bekende reünisten.
  • Eeuwboek: De commissie is nog erg druk met de laatste loodjes. De oplevering voor 30 oktober lijkt te gaan lukken. Helaas vallen de verkopen van het Eeuwboek nog tegen. Slechts 400 Eeuwboeken zal op dit moment verkocht. We hoopten op meer.
  • Eeuwkado: Een kunstenaar is geselecteerd om een voorstel voor het eeuwkado verder te gaan uitwerken. Met de Gemeente Rotterdam is uitvoerig overleg over de locatie, en dat lijkt de goede kant uit te gaan. Inmiddels zijn al de nodige donaties voor het eeuwkado binnengekomen, maar nog niet voldoende.
  • Nesthor: Voor de Nesthor commissie wordt een nieuwe praeses gezocht. De huidige praeses gaat helaas stoppen per eind van 2021. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@reunistenrsg.nl
  • Info van het RSG: Het bestuur is gewisseld. Op 5 november wordt een oudejaarsavond gehouden; het reünistendiner zal dan echter niet plaatsvinden.
  • Business club: Op donderdag 30 september vindt weer een life business club event plaats, dit keer rond het thema duurzaamheid. Daarvoor hebben zich ruim 50 reünisten gemeld.

Reageren op bovengenoemde zaken kan via curatorium@reünistenrsg.nl.

profile-c

Door: Curatorium

Het Curatorium is het bestuur van de Stichting Reünisten R.S.G.  Voor informatie over het reünistenlidmaatschap, de reünistenfondsen en diverse reünistenaangelegenheden: curatorium@reunistenrsg.nl of 06-47810524.