Uit de Curatoriumvergadering van december 2021

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Uit de Curatoriumvergadering van december 2021

Uit de Curatoriumvergadering van december 2021

In de vergadering van het Curatorium (bestuur) van de Stichting Reünisten R.S.G. van december 2021 zijn onder andere de volgende zaken aan de orde gekomen:

  • Terugblik eeuwdag: De eeuwdag is als een groot succes ervaren. De ochtend in de Laurenskerk was indrukwekkend met goede sprekers. Ook het filmpje van de eeuwboekcommissie werd erg gewaardeerd. Het middagprogramma op de boten en het avondprogramma in de Kuip waren erg gezellig.
  • Eeuwboek: helaas heeft de productie van het eeuwboek vertraging opgelopen. De huidige planning is om het eeuwboek eind januari gereed te hebben voor verzending.
  • Eeuwcadeau: de kunstenares en het ontwerp zijn geselecteerd. Overleg met de gemeente over de locatie heeft plaatsgevonden. Het beeld zal in brons worden uitgevoerd. Er is nog veel geld nodig om het beeld te kunnen realiseren.
  • Activiteiten eeuwjaar: de eerstvolgende activiteit voor het eeuwjaar is het eeuwgala op 19 februari. Van 30 april tot 14 mei worden nog volop activiteiten georganiseerd, waarbij de activiteiten voor de reunisten vooral in het weekend zullen plaatsvinden
  • Nesthor: Ginny Luijten neemt afscheid als praeses van de Nesthorcommissie. Zij wordt opgevolgd door Alissa Hoogenboezem. De volgende nesthor activiteit is gepland voor 28 januari. Het blijft afwachten of deze kan doorgaan.
  • Reünistenadministratie: de nieuwe reünistenadministratie is operationeel. In een gezamenlijke actie van Curatorium en Vereniging zijn al allerlei verbeteringen in de administratie gerealiseerd
  • Business club: de laatste bijeenkomst was 30 september, met als thema duurzaamheid. Ongeveer 40 deelnemers waren aanwezig. Zeer veel enthousiasme. De volgende bijeenkomst is gepland op 20 januari.
  • Organisatie: Alissa Hoogenboezem is benoemd tot lid van het Curatorium.

Reageren op bovengenoemde zaken kan via curatorium@reünistenrsg.nl.

profile-c

Door: Curatorium

Het Curatorium is het bestuur van de Stichting Reünisten R.S.G.  Voor informatie over het reünistenlidmaatschap, de reünistenfondsen en diverse reünistenaangelegenheden: curatorium@reunistenrsg.nl of 06-47810524.