Verkoop Eeuwdag, Eeuwboek en donatie Eeuwcadeau van start!

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Verkoop Eeuwdag, Eeuwboek en donatie Eeuwcadeau van start!

Verkoop Eeuwdag, Eeuwboek en donatie Eeuwcadeau van start!

Verkoop Eeuwdag, Eeuwboek en donatie Eeuwcadeau van start!

Al maandenlang zijn de Stichting Reünisten R.S.G. en de Eeuwcommissie van het RSG druk bezig met de organisatie van het Eeuwjaar. Op 30 oktober 2021 gaat het Eeuwjaar officieel van start met een feestelijke opening, de Eeuwboekpresentatie, het Eeuwfeest en nog veel meer.

 

Reünisten staan al maanden te trappelen om erbij te kunnen zijn en nu is het eindelijk zover: de winkel is geopend! Via deze pagina is alle informatie te vinden. Hier kan je je persoonlijke toegangsbewijs voor de Eeuwdag en jouw exemplaar van het monumentale Eeuwboek reserveren, en meteen een donatie doen voor het Eeuwcadeau. Ook kan je zien wie allemaal uit jouw jaar aanwezig is op deze feestelijke Eeuwdag.

 

De komende weken wordt steeds meer over het programma van de Eeuwdag bekendgemaakt. Zeker is dat je deze unieke Eeuwdag en het Eeuwboek niet wil missen!

 

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg de Nesthor Facebookaccount of de Instagram van het Eeuwjaar (@eeuwjaar.rsg)

 

Wij kunnen niet wachten tot 30 oktober en hopen jullie daar te zien.

 

Stichting Reünisten R.S.G. en De Eeuwcommissie