10/04/2020: Sine Regno (AFGELAST)

Stichting Reünisten R.S.G. / Events  / 10/04/2020: Sine Regno (AFGELAST)

10/04/2020: Sine Regno (AFGELAST)

Never change a winning team. Een bekende uitspraak van een onbekende coach. Waarschijnlijk zo’n gezette Amerikaan die met veel geluk en nog meer nacho’s met zijn team de Superbowl won, omdat de tegenstander nog een jetlag had. Maar, uiteindelijk had hij wel gelijk… wanneer je een succesformule te pakken hebt, moet je de basis hiervan niet veranderen.

Winnen kan meerdere vormen hebben. Voor de een is het afstuderen, voor de andere carrière maken, en een derde wil weer het record meeste keren rondje huis achter elkaar gehaald hebben. Het is net wat je van jezelf verwacht.

Maar even terug naar dat winnende team. Het mag natuurlijk duidelijk zijn dat het 97ste een schot in de roos was. Streng doch rechtvaardig, altijd in voor een biertje, twee leuke dames, vier leuke gasten en Ramon, van nature uit al een winnend team. En daarom zal dit team eenmalig in volle glorie terugkeren! Het Olympisch studentenvuur zal branden op ons mooie Asker V. Afgetraind, scherper dan ooit en in absolute topvorm zullen zij als ware Olympische Spelers deelnemen aan de spelen van 6 tot en met 10 april! Echter, een team is pas een team met voldoende mensen. Dus streep die week door je agenda, bel je afspraken af en zorg voor ‘sportersvoer’ voor in de zware ochtenden, deze week gaan we voor goud!(geel).

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 10 april, Sociëteit Asker V.

Meer info?

Houd deze website of onze andere kanalen in de gaten voor meer informatie.

Blijf op de hoogte via Facebook »