Nieuw Curatoriumlid: Robert Donkers

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Nieuw Curatoriumlid: Robert Donkers

Nieuw Curatoriumlid: Robert Donkers

Op 7 juni 2021 is Robert Donkers aangetreden als nieuw lid van het Curatorium. Met de komst van Robert wordt een directe link gelegd met de RSG-jaargangen tussen 1970 en 1976. En een schat aan ervaring die vol enthousiasme ingezet gaat worden, zeker richting het komende Eeuwjaar.

Hieronder stelt Robert zich aan jullie voor. Welkom!

“Mijn naam is Rob Donkers, aankomstjaar 1970. Na tientallen jaren in het buitenland (onder andere in de VS en India) gewerkt en gewoond te hebben ben ik begin dit jaar weer in Rotterdam neergestreken, zelfs op loopafstand van Asker V!

Als pensionado wil ik graag weer een bijdrage leveren aan de meerdere groei en bloei van het RSG, na eerder actief geweest te zijn als lid van het Societeitsbestuur (1972), als Praeses van de Kennismakingstijd (1973) en als Praeses van de Lustrumcommissie (1976).

In het Curatorium zal ik mij voornamelijk bezig gaan houden met het werven van betalende reunisten en het organiseren van crowdfunding en andere sponsoringactiviteiten.”

profile-c

Door: Curatorium

Het Curatorium is het bestuur van de Stichting Reünisten R.S.G.  Voor informatie over het reünistenlidmaatschap, de reünistenfondsen en diverse reünistenaangelegenheden: curatorium@hetrsg.nl of 06-28578112.