11/05/2023: Businessclub R.S.G. | De kansen en uitdagingen van AI

Reünisten R.S.G. / Actueel  / 11/05/2023: Businessclub R.S.G. | De kansen en uitdagingen van AI

11/05/2023: Businessclub R.S.G. | De kansen en uitdagingen van AI

Artificial intelligence (AI) is hot momenteel, zeker sinds de launch van ChatGPT. Maar waar liggen de kansen van AI? En net zo belangrijk: Wat zijn de uitdagingen?

Op donderdagavond 11 mei nemen drie sprekers je mee door het AI-landschap. Dit doen zij vanuit hun eigen achtergrond. We zijn deze avond welkom op het kantoor van Shared (Vasteland 12G, Rotterdam) , centraal gelegen vlak naast de Erasmusbrug. Tijdens de inloop (18:00-18:30) wordt er iets te eten geserveerd. Uiteraard is er na afloop van het programma een borrel.

De sprekers zijn:

  • Rob Langenberg is Senior Partner bij Shared. Shared optimaliseert en automatiseert back-office processen, waarbij ze hun kennis van bedrijven en processen koppelen aan hun technische vaardigheden, onder meer met AI. Daarnaast was Rob tot 2022 Part-time docent Bestuurlijke Informatieverzorging aan de VU.
  • Geert Vermeulen is CEO bij De Integriteitscoördinator & ECMC (Ethics & Compliance Management & Consulting). Geert helpt organisaties om hun bedrijfsvoering op een ethische en compliant manier uit te voeren. Past AI hier wel in? En zo ja, aan welke voorwaarden moet voldaan worden?
  • Bram Stricker is consultant informatiemanagement bij Quarant en helpt lokale overheden vooruit bij hun digitale transformatie. Zijn er op gemeentelijk niveau kansen voor AI? Of zitten hier vooral uitdagingen?

 

De kosten voor de bijeenkomst zijn 20 Euro, inclusief borrel na afloop en eten vooraf. Aanmelden kan hieronder.

Kaartje kopen

Je ticket koop je hier: Ticket Businessclub R.S.G.