Eeuwjaar update: Het Eeuwjaar gaat van start!

Reünisten R.S.G. / Actueel  / Eeuwjaar update: Het Eeuwjaar gaat van start!

Eeuwjaar update: Het Eeuwjaar gaat van start!

Gelukkig stoppen de festiviteiten niet bij de Eeuwdag. Gelijk daarna hebben wij mogen genieten van de Dies Natalis, waar traditionele elementen terugkwamen en er goed gefeest is bij Oud & Opnieuw. In december is er het benefietdiner van de Nesthorcommissie, eind januari is de Lustrumskireis, 14 februari is de uitreiking van de Lustrumalmanak en 19 februari is het Lustrumgala.

Om het Eeuwjaar af te toppen zijn er van 30 april t/m 14 mei de Lustrumweken! Twee weken lang vol met activiteiten op RSG, maar ook op externe locaties. Op 3 november zijn de dagen bekend gemaakt, dus op de pagina hiernaast zie je gelijk wat je kan verwachten in deze weken.

Voor deze weken kun je ook Lustrumpakketten kopen. Als reünist mag je een ledenpakket kopen, maar er is ook een speciaal Lustrumpakket voor reünisten. Met het zilveren pakket heb je toegang tot de activiteiten op 30 april en 1, 6, 7, 8 en 13 mei. Voor het slotfeest op zaterdag 14 mei is er een losse kaartverkoop door de Nachtblindcommissie. Met het gouden pakket krijg je die toegang ook én unieke en leuke Lustrumitems!

Koop je pakket op lustrumrsg.nl en volg @eeuwjaar.rsg op Instagram!

RSG Sponsor mogelijkheden

Er zijn allerlei sponsormogelijkheden om zoveel mogelijk onder de aandacht te komen bij leden, reünisten of allebei via de Lustrumactiviteiten! Samen kunnen we kijken hoe jouw doelgroep via RSG en de vele Lustrumactiviteiten dit jaar het best bereikt kan worden. Zo organiseren we in het voorjaar twee Lustrumweken met elf dagen met verschillende thema’s en activiteiten en hebben we online een enorm bereik. Denk hierbij niet alleen aan jouw logo op een banner in ruil voor geld, er is veel meer mogelijk!

Het is een win win: jij creëert naamsbekendheid onder RSG’ers en steunt het Lustrum ook nog eens financieel!

Interesse? Bel of app Mathilde Lones via 0612830064 of mail naar eeuwcommissie@hetrsg.nl