Eeuwcadeau oproep: ideeën en doordenkers gezocht!

Stichting Reünisten R.S.G. / Actueel  / Eeuwcadeau oproep: ideeën en doordenkers gezocht!

Eeuwcadeau oproep: ideeën en doordenkers gezocht!

Over krap anderhalf jaar viert onze vereniging haar 100ste verjaardag. En…wie jarig is trakteert! 

Het Curatorium en het RSG bestuur zijn op zoek naar goede cadeau-ideeën én naar mensen die de komende maanden willen helpen om uit de verzamelde ideeën, tot een concreet en haalbaar eeuwcadeau te komen.

De ideeënbus

Zoals bij elk lustrum heeft het Curatorium ook voor 2021 de intentie om namens de reünisten een cadeau aan te bieden aan de vereniging. Daarnaast geeft de eeuwviering natuurlijk aanleiding om ook onze thuisstad Rotterdam, namens de vereniging, iets bijzonders aan te bieden.

Alle leden én reünisten zijn welkom om ideeën in te dienen voor zowel een cadeau voor de vereniging (liggende ideeën variëren van een glijbaan vanaf het balkon, tot een mobielere mobiele tap of een dakterras voor de rokers… ) als voor een cadeau voor de stad.

Heb je leuke ideeën? Geef ze door!
Laat hier je idee achter voor een Lustrumcadeau voor de vereniging, of geef via dit formulier je idee door voor een mooi Eeuwcadeau voor de stad. 

Oproep ‘doordenkers’ Eeuwcadeau

Eerdere eeuwjaar-brainstormsessies hebben al het en en ander aan ideeën opgeleverd. Een kunstwerk voor de stad, het opknappen van het Haringvliet, het opzetten van een maatschappelijke actie, bijvoorbeeld voor armere mede-Rotterdammers, een grootschalige opruimactie om plastic uit het water op te ruimen (Maas, oude Haven, door de hele stad), “Inzetten voor oud-studenten met alcoholproblemen” of “Alle 100 jarigen in Rotterdam in het zonnetje zetten, met burgemeester”.

De kunst is natuurlijk om van idee tot plan te komen. Daarom zijn we op zoek naar circa 2 leden en 2 reünisten die wat verder dóór willen denken over ons eeuwcadeau. Naar een klein gezelschap dat alle ideeën kan terugbrengen tot een serieuze shortlist en de mogelijkheden en kosten in kaart kan brengen om tot een realistisch  ‘winnend idee’ te komen.

Wie wil ons helpen? Geef het door via eeuwjaar@reunistenrsg.nl.

profile-c

Door: Curatorium

Het Curatorium is het bestuur van de Stichting Reünisten R.S.G.  Voor informatie over het reünistenlidmaatschap, de reünistenfondsen en diverse reünistenaangelegenheden: curatorium@reunistenrsg.nl of 06-47810524.