28/02/2020: Brainstormsessie eeuwfeest & vrijdagavond reünistenavond Bierweek

Stichting Reünisten R.S.G. / Events  / 28/02/2020: Brainstormsessie eeuwfeest & vrijdagavond reünistenavond Bierweek

28/02/2020: Brainstormsessie eeuwfeest & vrijdagavond reünistenavond Bierweek

Op vrijdag 28 februari hebben we jullie hulp nodig! Samen met geïnteresseerden zal er gebrainstormt worden over het aankomende eeuwfeest. Na deze borrel heb je vast dorst en die dorst wordt gelukkig zeker gelest, want deze avond valt samen met de vrijdagavond van de Bierweek. Dubbel winnen dus!

– – –

Beste reünisten,

Nog een kleine 650 dagen en dan viert het R.S.G. op 30 oktober 2021 haar 100-jarig bestaan. Hoe dichterbij de verjaardag komt, hoe meer vragen we krijgen over ‘wat’ er staat te gebeuren, ‘wanneer’ de verjaardagsactiviteiten plaatsvinden en ‘wie’ dat gaan organiseren. Graag willen we zeker zijn dat we activiteiten gaan organiseren die jullie aanspreken.

Daarom nodigen we je hierbij uit om mee te denken over activiteiten tijdens de verjaardag van het R.S.G. in een brainstorm op 28 februari 2020 vanaf 19.30 uur bij R.S.G.. We hebben een leuke methode bedacht, waarin we in maximaal een uur alles eruit halen wat er aan ideeën bij jullie leeft. Breng deze uitnodiging gerust ook onder de aandacht bij je mede-reünisten die je er graag bij zou willen hebben!

Als je wil, kan je voorafgaand aan de brainstorm op het R.S.G. mee eten. Vanuit de Lambiekske bierweek zal er om 18:30 een stoofpot met speciaalbier verzorgd worden. Na afloop is in Midgard volop (speciaal) bier verkrijgbaar tijdens de Nesthor reünistenavond in samenwerking met de Lambiekske bierweek. Een uitstekende gelegenheid om aan de bar na te praten.

In verband met de voorbereidingen is het nodig dat je je van tevoren aanmeldt. Dit kan via de google form of via een mailtje aan curatorium@reunistenrsg.nl. We rekenen op jullie komst!

Graag tot 28 februari!
Namens de Stichting Reünisten R.S.G.,

Saskia van Eeuwijk
Richard Mulder
Ginny Luijten

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 28 februari, vanaf 19:30 in Midgard,
RSG, Haringvliet 94, 3011 TH Rotterdam

Ben je erbij?

RSVP op Facebook » Aanmelden ›