23/06/2022: Businessclub R.S.G. event: Hoe gaat het met Rotterdam?

Reünisten R.S.G. / Events  / 23/06/2022: Businessclub R.S.G. event: Hoe gaat het met Rotterdam?

23/06/2022: Businessclub R.S.G. event: Hoe gaat het met Rotterdam?

Hoe gaat het met onze mooie stad anno 2022? Op donderdagavond 23 juni krijgen we daar uit eerste hand antwoord op. Tijdens deze bijeenkomst van de Businessclub R.S.G. besteden we aandacht aan de sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen in onze stad. Hoe gaat het met de bewoners? Hoe zijn zij de coronatijd uitgekomen? Welke plannen heeft de stad om zich verder te ontwikkelen en wat wordt er gedaan om bewoners te betrekken? Welke culturele plannen liggen er in het verschiet?

We hebben een mooi panel van RSG-sprekers bereid gevonden om hierover hun inzichten en ervaringen te delen. Alle vier zijn ze werkzaam voor de gemeente Rotterdam:

  • Ed Bal, voormalig projectleider corona en nu projectleider opvang Oekraïners;
  • Hanna van Gent, beleidsadviseur cultuur en evenementen
  • Rogier André de la Porte, projectdirecteur financieel management bij Stadsontwikkeling
  • Suardus Ebbinge, projectmanager Coolhaveneiland en al jaren politiek bevlogen en betrokken bij de stad

Uiteraard vragen we onze sprekers ook naar hun persoonlijke verhalen. Hoe is hun carrière na RSG verlopen en waarom kozen ze voor de functies waar ze nu in werkzaam zijn?

De locatie is dit keer Café Stalles, aan de Nieuwe Binnenweg (hoek Eendrachtsplein) en dus middenin het hart van de stad. We hebben daar een aparte ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Dus wees er op tijd bij!  Het evenement is toegankelijk voor reünisten en oud-leden van het RSG. Voor deelname vragen we een tegemoetkoming in de kosten van €20,-. Dit is inclusief borrel en hapjes op locatie. Het programma start om 18:00u en duurt tot 20:30u. Na afloop kan je lekker blijven hangen voor (nog) een drankje. Een mooi moment om je professionele netwerk te versterken of gewoon weer even bij te praten met een oude bekende!

Deelname is alleen mogelijk door vooraf een ticket te kopen via onze webwinkel (link hieronder) en vol=vol.  We zien je graag de 23e!

Kaartje kopen

Je ticket koop je hier: Ticket Businessclub R.S.G.