01/12/2022: Businessclub R.S.G. | De uitdagingen op de Nederlandse Arbeidsmarkt

Reünisten R.S.G. / Actueel  / 01/12/2022: Businessclub R.S.G. | De uitdagingen op de Nederlandse Arbeidsmarkt

01/12/2022: Businessclub R.S.G. | De uitdagingen op de Nederlandse Arbeidsmarkt

Op donderdag 1 december hoor je alle ins en outs over de uitdagingen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met dank aan EY doen we dat vanaf de 20e verdieping van het EY kantoor aan de Maas. Tijdens de inloop (18:00-18:30) wordt er soep met broodjes geserveerd. Uiteraard is er na afloop van het programma een borrel. Dit keer met prachtig uitzicht over de stad.

 

Los van deze prachtige locatie, hebben we ook twee geweldige sprekers bereid gevonden om hun verhaal te doen. Niemand minder dan CPB-directeur en oud-RSGer Pieter Hasekamp en arbeidseconoom Ronald Dekker (RSG-jaar 1987) delen hun kijk op de uitdagingen waar de Nederlandse arbeidsmarkt mee te maken heeft.

Over onze sprekers:

 

  • Dr. Pieter Hasekamp studeerde Algemene Economie aan de EUR. Tegenwoordig is hij directeur van het Centraal Planbureau (CPB) en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). In die hoedanigheid is hij bijna wekelijks, en soms vaker, te zien en te horen op alle nieuwszenders. Daarnaast is hij voorzitter van de RvC bij Geldmaat.
  • Ronald Dekker werkt bij TNO en doet onderzoek naar arbeidsmarktdynamiek en (sociale) innovatie. Als arbeidseconoom is hij bij TNO betrokken bij projecten waarin ze beter willen begrijpen hoe werkende mensen met veranderingen en vooral de technologie van de toekomst omgaan. Daarnaast wordt Ronald geregeld door de media gevraagd om zijn expertise te delen.

De kosten voor de bijeenkomst zijn 20 Euro, inclusief borrel na afloop en soep vooraf. Aanmelden kan hieronder.

Kaartje kopen

Je ticket koop je hier: Ticket Businessclub R.S.G.